قدرت ادویهها در درمان بیماریها و حفظ سلامت بدن از طب قدیم تا به حال وجود داشته و پزشکان استفاده از برخی از آنها را به عنوان ادویه روزانه توصیه اکید مینمایند.
کارشناسان برای حفظ سلامت افراد و جلوگیری از بروز مشکلات سلامتی که در اثر مصرف زیاد نمک به وجود میآید به افراد توصیه میکنند در غذاها به جای نمک از انواع ادویهها استفاده نمایند.
گفتنی است، مصرف انواع ادویهها و ترشیجات در غذاها سبب کاهش تمایل افراد به مصرف نمک میشود.
بررسیها نشان میدهند، از جمله ادویههای دارای خواص درمانی که مصرف آنها در کنار غذاها به جای مصرف نمک توصیه میشود، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و زنجبیل میباشد افزایش فشار خون و بروز نارسایی کلیوی در اغلب موارد در افراد به دلیل رژیم غذایی نامتناسب رخ میدهد و مصرف بیش از حد نمک عامل اصلی است.
دانشمندان هشدار میدهند، مصرف زیاد از حد نمک باعث بروز انواع سکتهها و سایر بیماریهای غیر واگیر مزمن در افراد میشود.
از جمله سسها و سایر ترشیجات که افراد میتوانند در کنار مواد غذایی خود استفاده نمایند میتوان سس سویا بدون نمک و همینطور آبلیموی تازه و طبیعی را نام برد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید