نوشیدن چای سبز از ابتلا به برخی بیماریهای قلبی ، عروقی، فشارخون، پوسیدگی دندان و حتی برخی از سرطانها پیشگیری می کند.
چای سبز و سیاه در اصل از یک گیاه تهیه می شوند، اما فرایند تولید چای سیاه به گونه ای دیگر است. برگهای چای سیاه طی روشهای خاص تخمیر و سپس خشک میشوند اما برگهای چای سبز پس از چیدن خشک میشوند . عدم تخمیر موجب میشود که تقریباً بیشتر مواد طبیعی به همان مقدار در برگهای چای باقی بمانند . تاکنون 300 ماده فعال در چای سبز شناخته شده که در بین آنها میتوان از ویتامین ها : B2. B. A. B12 مواد معدنی : کلسیم ، منیزیم، فلورید مواد آلی مانند : مس، نیکل، روی و … نام برد .
کافئین هم از مواد مهم در چای سبز است اما نه به اندازه ای که در قهوه موجود است و این یکی از دلایل برتری چای سبز به قهوه است . برخی از این مواد را شما در سیب، زردآلو ، انگور، هویج ، گوجه فرنگی و شکلات هم میتوانید پیدا کنید اما با نوشیدن چای میتوان بدون ترس از کالری این مواد را به بدن رساند .
بیاد داشته باشید که چای سبز بخاطر کافئینی که دارد بعضی اوقات حتماً باعث بیخوابی میشود ولی نمیتواند مثل قهوه عمل کند. چای سبز بیشتر موجب آرامش زیاد و لاغری میگردد. برای همین کسانی که در کنترل اعصابشان فوق العاده ضعیف هستند پیشنهاد میگردد که چای سبز استفاده کنند.
روش استفاده نهایی از چای سبز هم با چای سیاه تفاوت دارد . چای سبز را میتوانیم همانگونه که چینی و ژاپنی ها مینوشند بنوشیم و از مزۀ خوب آن لذت ببریم .
طرز تهیه چای سبز :
آب را در ظرف مناسبی میجوشانیم و 5 دقیقه ای صبر می کنیم تا دمای آن به 80 درجه برسد و سردتر شود. چند برگ چای سبز و مقداری دارچین یا دانه هل یا بهارنارنج در فنجان ریخته و سپس آب داغ را بعد از کم شدن دمای آن در فنجان می ریزیم و یک قاشق مربا خوری عسل به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا جائیکه عسل در چای ما حل شود . در صورت نبودن عسل میتوانید از نبات و کاکائو برای شیرین کردن چای استفاده کنید .
برگ چای سبز را میتوانید از عطاریهای یا از سوپر مارکتها تهیه کنید فقط مطمئن شوید که اصل باشد . چای سبزی که الان تو ایران هست چینی می باشد اما بهترین نوع چای سبز ژاپنی و انگلیسی هست که کمیاب و بسیار گران است.
در ساختن هر چای از برگهای درختان دقت کنید که همیشه برای استفاده از هر چایی باید از آب جوشیده استفاده کنید اما آب جوش را داخل لیوان بریزید بعد از گذشتن چند دقیقه ای که از حرارت آب آن کم شد میتوانید برگهای چای را به داخلش بریزید تا حرارت زیاد آب خاصیت آن چای را از بین نبرد . پس درباره چای سبز که یک نوشیدنی ایده ال است دقت نمایید که اصلا از آب جوش استفاده نشود که خواص حیاتی آن از بین می رود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید